Желе зі сметаною – покроковий кулінарний рецепт

Покроковий рецепт приготування смачних ЖЕЛЕ СО СМЕТАНОЮ

Уявімо собі білосніжне желе з ароматної домашньої сметанки. Але цю досконалу білизну розбавляють, немов дорогоцінні камені, різнокольорові шматочки фруктів. Приголомшливо красиво і, напевно, вку-у-у-у-сно! Вже слинки потекли? Мерщій на кухню, адже приготувати желе зі сметаною дуже легко, правда, доведеться почекати, поки желе застигне. Радимо також готувати відразу декілька порцій – багато не буде!

Складові:

  1. Сметана – 0.5 літрів;
  2. Цукровий пісок – 1 склянка;
  3. Ваніль – 1 пакетик;
  4. Желатин – 2 чайні ложки;
  5. Вода (тепла) – 0.5 склянки;
  6. Фрукти різні (наприклад ківі, банан, полуниця, мандарин);
  7. Шоколад тертий.

Спосіб приготування:

1. Для початку збиваємо блендером сметану, цукор і ваніль.

2. Потім розчиняємо в теплій воді желатин, додаємо його до нашої суміші зі сметани і добре збиваємо.

3. Далі у форми для желе нарізаємо на невеликі шматочки фрукти (у мене ківі, банан, полуниця, мандарин).

4. Заливаємо форми з фруктами збитою сметаною і ставимо в холодне місце, до повного застигання.

5. Коли желе трохи застигне прикрасимо його тертим шоколадом.

Смачного !

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:



З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × two =