Зефірний торт – Лайма – покроковий рецепт з фото. Як приготувати.

Про рецепт:

Крем взагалі можна замінити на пакет пломбіру. Вершки не стала використовувати так як купа солодкого + жирне важко для шлунка. Домашній крем може бути будь-яким, головне густим.

Використовувати вершки або крем вирішувати вам.

– Такий варіант як у мене

– З додаванням желатину. Варіації можуть бути на тему:

– Бісквіт + крем + зефір + фрукти та горіхи + крем + бісквіт. Взагалі у цього торта милион назв. Та просто Лайма Вайкуле його готувала в одній з передач «Смак».

Чому торт Лайма?

Пробувала Вінницький зефір, зефір фірми Солодко, Харківський зефір. і таки вибрала Жако. Я вибираю Жако – зефіренкі завжди щільні, тримають форму, відмінний смак без крупинок. Кожен вибирає за своїми уподобаннями.

Якої марки вибрати зефір я вам не скажу. Крім того, не слід забувати що сам зефір солодкий. Наприклад: нектарин + банан буде приторно. Серед фруктів, що ви вибрали для торта, повинні бути фрукти з кислинкою. Ці продукти відразу дають сік і торт пливе. Не рекомендую використовувати апельсин і мандарин.

В якості фруктової начинки можуть йти будь-які свіжі фрукти і горіхи. Головне мати всі продукти. Все просто.

Такий тортик легко приготувати до приходу гостей за 30 хвилин. Випікати нічого не доведеться! Смачний, солодкий, оригінальний тортик.

Як приготувати зефірний торт &# 34; лайма&# 34 ;?

Інгредієнти страви:

Зефір 9 шт

горіхи (у мене мигдаль) за смаком


Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 − one =