Варення з ревеню кращі рецепти

Як варити варення з ревеню. на відміну від полуничного варення. знає далеко не кожна господиня. Ревінь дуже корисне і до того ж унікальна рослина, цілющі його властивості були виявлені дуже давно, але, незважаючи на це ревінь так і не завоював належного місця на нашому столі. Любителям оригінальних рецептів, пропонуємо спробувати приготувати ароматне варення з ревеню. Оскільки ревінь містить у великій кількості щавлеву кислоту, то посуд, в якій будете готувати варення не повинна бути жерстяної або мідної.

Варення з ревеню – рецепт .

• Кориця – на кінчику чайної ложки;

• Пакетик “Желінкі”.

Так як ревінь має дуже кислий смак, то цукру необхідно брати в два рази більше ніж ревеню. Черешки ревеню необхідно промити, видалити тверді шкурки і нарізати на брусочки. Засипте їх цукром і почекайте, поки він не розтане. Варити варення можна за цим рецептом двома способами. Проваріть варення 30 хвилин і гарячим відразу ж розливайте в чисті стерильні банки або варіть три заходи по 15 хвилин, чекаючи кожного разу повного його охолодження. У процесі варіння пінку ретельно збирайте, вона нам не потрібна.

Шматочки ревеню в цьому варення нагадують цукати. Незалежно від того який спосіб варіння ви виберете, пакетик “Желінкі” і корицю завжди додавайте за п’ять хвилин до кінця приготування.

Знаючи, як варити варення з ревеню ви зможете побалувати всю сім’ю екзотичним варенням в холодні зимові дні. Так як ревінь не має яскраво вираженого кольору і аромату, то варять з нього варення дуже часто з додаванням інших ягід і фруктів.

А ви ще не варили варення з ревеню з вишнею? Всі хто пробував його, обов’язково запам’ятають цей смак на довгі роки. Варення гранатового кольору з вишневим ароматом задовольнить смак навіть вибагливих гурманів.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:



З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − six =