Свиняча корейка. Калорійність свинячої корейки, корейка свиняча калорійність

Свиняча корейка. Калорійність свинячої корейки, корейка свиняча калорійність

Свиняча корейка. Калорійність свинячої корейки
Скільки коштує Свиняча корейка (середня ціна за 1 кг.)? Свиняча корейка являє собою саму спинну частину тваринного, яку при обробленні туші залишають на кістки, тобто ребер і незначної частини хребта. У такому вигляді вона і надходить у продаж, хоча часто на м’ясних ринках м’ясники з задоволенням відріжуть вам саме такий шматок, який вам до душі.

Крім того, можна придбати не тільки цільну свинячу корейку, а й, власне, м’якоть без кісток, яку за вашим бажанням наріжуть на порційні стейки на кісточці або без такої. Якщо ви купили неразделанной шматок, можна з легкістю розібрати
будинку, відокремивши хребетні кістки, які чудово підійдуть для приготування насичених і ситних бульйонів, і свинячі реберця ідеальний варіант для рагу або тушкованої картоплі. Отже, виходячи зі способу оброблення свинячої корейки, розрізняються і способи її приготування.
Але як би ви не приготували корейку, пам’ятайте, що перед приготуванням зайвий жир за неї завжди потрібно видаляти.

Наприклад, ідеальним варіантом для цілісного шматка корейки вважається запікання в духовці. Тільки не забудьте, що перед приготуванням її потрібно обов’язково присмачити запашними спеціями, щоб аромат і смак готового блюда нікого не залишив байдужим. Що стосується так званих медальйонів зі свинячої корейки, які використовуються без кісточки або з нею ж, багато кулінари в один голос стверджують, що приготувати ніжне і соковите блюдо не вийде. Однак при дотриманні деяких правил, повірте, її складно буде відрізнити від тієї частини, яка призначена саме для смаження.
Насамперед, це повинен бути шматок товщиною близько 3 сантиметрів, а обсмажувати його потрібно не більше 4 хвилин з кожного боку на дуже великому вогні.

До найцікавішим варіантам оформлення страв на основі свинячої корейки відносяться Корона, коли м’ясо укладається реберцями вгору і назовні, і Почесна варта коли використовується дві корейки, ребра яких перехрещуються зверху над м’ясом. Такі страви володіють не тільки незвично-притягальним зовнішнім виглядом, але і надзвичайною соковитістю і ніжністю.

Корейка свиняча калорійність

Прочитати статтю повністю.


Коментарі:

vitmastermen пише: Вкуссс)))

Олежка Монарх пише: мені сподобалося,. 🙂

danilholunov18 пише: Кожен раз як дивлюся ваше відео починаю хотіти їсти)))))

Рецепти від КУМА пише: Коли-небудь знімемо.)

Рецепти від КУМА пише: Спасибо! Будемо старатися! )

Рецепти від КУМА пише: Радий, що сподобалося.)

Iilya Iv пише: Приблуда, це тендерайзери, завдяки вам дізнався, кажуть що в ресторанній справі використовується років 40, дуже хвалять, правда в промисловому масштабі, електричні розміром з невелику СВЧ і коштують 30-40 тр 🙂

Shy Syanya пише: А можете зняти відео про те як маринувати шашлик?

Dru1d777 пише: Молодці чуваки) головне продовжуйте цю справу, а не забивайте на підлогу шляху ка багато)

yalex02 пише: немає слів)) одні тільки слюні течуть)))) молодці!

Серьога Зудерман пише: Ти ти кум я і за тебе захотів їсти я пішов готувати

Shy Syanya пише: І невелика прохання: можете в описі до відео перераховувати інгредієнти? думаю це багатьом би стало в пригоді.


Рецепти від КУМА пише: Спасибо!

vitmastermen пише: Вкуссс)))

Олежка Монарх пише: мені сподобалося,. 🙂

danilholunov18 пише: Кожен раз як дивлюся ваше відео починаю хотіти їсти)))))

Рецепти від КУМА пише: Коли-небудь знімемо.)

Рецепти від КУМА пише: Спасибо! Будемо старатися! )

Рецепти від КУМА пише: Радий, що сподобалося.)

Iilya Iv пише: Приблуда, це тендерайзери, завдяки вам дізнався, кажуть що в ресторанній справі використовується років 40, дуже хвалять, правда в промисловому масштабі, електричні розміром з невелику СВЧ і коштують 30-40 тр 🙂

Shy Syanya пише: А можете зняти відео про те як маринувати шашлик?

Dru1d777 пише: Молодці чуваки) головне продовжуйте цю справу, а не забивайте на підлогу шляху ка багато)

yalex02 пише: немає слів)) одні тільки слюні течуть)))) молодці!

Серьога Зудерман пише: Ти ти кум я і за тебе захотів їсти я пішов готувати

Shy Syanya пише: І невелика прохання: можете в описі до відео перераховувати інгредієнти? думаю це багатьом би стало в пригоді.

Рецепти від КУМА пише: Спасибо!