Солодкий рулет – рецепт з фото

Для приготування цієї рулету використовуйте будь-які фрукти: яблука, груші, виноград і т.д.

Інформація

Працюй – 5

Час приготування – 25 хв

Солодкий рулет: рецепт, як приготувати

Для приготування тіста відокремте білки від жовтків.

Білки збийте в міцну піну. Жовтки збийте з цукром і рослинним маслом і потім з’єднайте з борошном.

Акуратно введіть білки в тісто і перемішайте.

На силіконовий килимок або папір для випічки укладіть шар фруктів, нарізаних кубиками.

Зверху на фрукти вилийте тісто.

Запікайте в розігрітій духовці близько 15 хвилин. Чи не пересушити.

Готовий гарячий рулет перекладіть на рушник і приберіть папір / килимок.

За допомогою рушники скрутіть його і зафіксуйте до охолодження.

Перед подачею прикрасьте, наприклад цукровою пудрою, посипаною через ажурну серветку. Приємного чаювання!

Або читайте оригiнал here.


Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + 18 =