Солодкий рулет – принадність. Як приготувати Солодкий рулет – принадність.

Якщо вам нестерпно захотілося солодкого, а в кухонній шафі мається банка згущеного молока і трохи арахісу (плюс стандартні яйця-масло-борошно) – вам варто приготувати такий рулет. Це воістину швидкий рецепт – підготовка тіста і випікання займають 20-25 хвилин. За цей час готується начинка. Просто, швидко і смачно. Раджу

100 г вершкового масла

150 г арахісу

Замішуємо однорідне тісто з яєць, розтопленого масла, сгушенкі, борошна та розпушувача.

Викладаємо його рівним шаром на застелений промасленим папером деко.

І випікаємо 15-20 хвилин в духовці при 200 градусах. Поки бісквіт печеться, робимо начинку. Для цього рубаємо в блендері горіхи з лимоном (разом з цедрою) і джемом. Якщо блендера немає, пропускаємо лимон і горіхи через м’ясорубку, а потім змішуємо з варенням.

Намазуємо цю масу на спечений бісквіт.

Даємо нашому хлібобулочні вироби злегка охолонути і просочитися, нарізаємо на скибочки і насолоджуємося смаком.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:



З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + 18 =