Солянка з капусти

Рецепт м’ясної солянки з капустою

Рецепт м’ясної солянки з капустою: зваріть бульйон з 200 г яловичини. Ріпчасту цибулю (2 шт.) Дрібно наріжте, відваріть з томатною пастою (2 ст. Ложки) протягом 5 хв. Мариновані огірки (100 г). сосиски (100 г). шинку (100 г) і відварну яловичину наріжте соломкою.

рослинна олія

Приготування

Капусту вимити, обсушити і порізати не надто великими квадратиками або нашаткувати.

На дно Гусятниці налити трохи олії, покласти капусту, залити 0,5 склянки води, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до м’якості 45-60 хвилин.

За 5 хвилин до готовності капусти додати тушковані гриби з цибулею м і морквою, перемішати і посолити.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:



З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + ten =