Смачна їжа – кулінарні рецепти на кожен день.

Смачна їжа – кулінарні рецепти на кожен день

Щоб вступити в групу, Вам необхідно Увійти .

Інформація

Опис: Готуйте вдома смачно і з задоволенням

Скумбрія запечена

Найпростіший рецепт приготування скумбрії. Риба готується просто, швидко, але виходить дуже смачною. Раджу приготувати запечену скумбрію.

Скумбрія свежемороженная 3 шт.

Гірчиця 3 ч.л.

Сіль за смаком

Як готувати:

Етап 1.

У списку інгредієнтів я написала базовий склад рецепта. Однак з досвіду знаю, всі компоненти маринаду легко замінювані. Цього разу у мене не виявилося звичайною гірчиці, тільки французька (із зернятками), та й тієї обмаль – близько 2 ч.л. Тому я, не мудруючи лукаво, додала ще близько 1,5-2 ч.л. хрону.

Скумбрію я б порадила не розморожувати остаточно, нехай вона залишиться твердою, щоб шматочки при нарізці виходили рівними.

Етап 2.

Ретельно миємо рибу, потрошимо, відрізаємо непотрібні голову і кінчик хвоста. Підготовлені таким чином тушки я промокають паперовим рушником від вологи.

Зовсім недавно у мене з’явилося багато нових кухонних аксесуарів, тепер я їх освоюю, за призначенням і навіть немає. Зараз хочу сказати, що незважаючи на те, що цей азіатський ніж (на фото) призначений для різання овочів невеликих розмірів, він мені здається ідеальним для різання риби. Ще ніколи не було так просто нарізати рибу рівними акуратними шматочками буквально одним натисканням на ніж.

Етап 3.

Тільки й залишилося, що посолити рибу і обмазати її соусом (для соусу потрібно просто змішати гірчицю і майонез).

Викладаємо шматочки риби на деко (я застилаю його фольгою для чистоти процесу) і відправляємо в духовку або аерогриль. Я запікаю скумбрію 30 хвилин при середній температурі – близько 180 градусів.

Якщо Ви хочете подати рибу до столу цілком, то запікайте тушкою. А якщо шматочками, то краще рибу нарізати ще сирий, інакше готова скумбрія не буде так красиво різатися.


Скумбрія готова

Спробуйте

Сподіваюся, Вам сподобається цей універсальний рецепт.

Тим більше, що таку скумбрію можна подавати як гарячою в якості основного блюда, так і холодної в якості закуски.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen − 12 =