Сирники з сиру, рецепт з фото покроково

Калорійність: Не вказана

Час приготування: Не вказано

Сирники люблять усі. Ну, а як їх не любити, коли таке розмаїття рецептів! Солодкі і солоні, з яблуками, з курагою і родзинками. гарбузом і морквою, з бананом і манкою. сухофруктами – всі вони смачні і корисні. І обов’язково знайдеться рецепт, який буде до смаку навіть тим, хто сир, в общем-то, не шанує. Як приготувати сирники з сиру, рецепт з фото покроково розповість господаркам, у яких ще не надто багато досвіду в приготуванні цієї страви.

З однорідного сиру сирники вийдуть смачнішими. Але вранці немає часу перетирати сир через сито, зате є інший більш швидкий спосіб перетворити його в однорідну масу – розім’яти виделкою або толкушкой.

У миску з розім’ятим сиром розбиваємо одне яйце і всипаємо цукор. Перемішуємо. Сахара не кладіть багато, інакше сир стане рідким і доведеться підсипати ще борошно. Нехай сирники будуть кисло-солодкими, а до готового блюда можете подати мед, згущене молоко або варення.

Всипаємо пшеничне борошно (її обов’язково просіваємо через сито, щоб в сир НЕ потрапили домішки або сміття).

Ще раз все перемішуємо. У нас вийде в’язка, липка сирна маса. У неї можна додати родзинки, нарізану шматочками курагу, мелену корицю, ванільний цукор. Як тільки сирна маса буде готова, відразу ж обробляв сирники, поки цукор не почав танути.

На стіл або на обробну дошку тонким шаром висипаємо 2 ст. л. борошна, На борошно викладаємо сир. Скачуємо його в ковбаску діаметром приблизно 5 см. Ножем розрізаємо ковбаску на 8-10 шматочків. З кожного шматочка скачуємо колобок, придавлюємо його долонькою. Вийде пухкенька коржик.

Наливаємо в сковороду масло. Розігріваємо його. Викладаємо сирники, робимо середній вогонь. Підсмажуємо з одного боку 2-3 хвилини, поки знизу не з’явиться золотава скоринка. Чи не перевертайте сирники завчасно, вони можуть розвалитися і не прожаряться.

Потім лопаткою або двома вилками перевертаємо сирники та підсмажуємо з іншого боку ще 2-3 хвилини.

Готові домашні сирники з сиру одразу ж подаємо до столу зі сметаною, варенням, згущеним молоком, медом та іншими смаколиками.

Або читайте оригiнал here.


Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − four =