Сирники – покроковий рецепт приготування з фото

Сирники – традиційне сирне блюдо. Готуються дуже швидко і так само швидко зникають з тарілок.

Тип страви: Сніданки

Час приготування: 30 хвилин

Кухня: Російська

складові

    сир зернистий – 500-600 гр. яйця – 2 шт. борошно – 250 гр. цукор – 200 гр.

Покроковий рецепт

Розтираємо сир з цукром. Цукор додаємо за смаком. Для любителів солодких сирників на 500-600 гр. сиру додавати склянку цукру.

  • Крок 2

    Додаємо в сир 2 яйця і ретельно перемішуємо.

  • Крок 3

    Просіваємо борошно і поступово додаємо в сир, не перестаючи при цьому його заважати. Від цього залежить легкість сирників.

  • Крок 4

    За допомогою ложки відокремлюємо порцію, необхідну для сирника, робимо коржик і обвалюють її в борошні.

  • Крок 5

    Обсмажуємо сирники з двох сторін на середньому вогні до утворення скоринки. Потім на слабкому вогні доводимо до готовності.

  • Крок 6

    Готові сирники викладаємо на блюдо. Подавати можна з джемом, медом, згущеним молоком, сметаною.

  • Або читайте оригiнал here.

    Цікаве відео для вас:



    З цим читають

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    4 × five =