Шоколадний крем для торта, рецепт з фото. Як приготувати шоколадний крем для бісквітного торта

складові

Процес приготування

Чи замислювалися ви над тим чи можна приготувати шоколадний крем маючи в наявності шоколад і воду? Раніше мені б це і в голову не прийшло, але все більше заглиблюючись у кулінарію знайомишся з дуже цікавими рецептами, як наприклад цей. Найважливіше в цьому рецепті дотримуватися точнейшие пропорції, а саме на 1 грам шоколаду має припадати 0.89 мл рідини.

Отже, для приготування шоколадного крему нам знадобиться шоколад і вода. Частина води можна замінити на коньяк для додання крему більш інтенсивного смаку та аромату. У моєму варіанті води 69 мл і коньяку 30 мл на 100 грам шоколаду.

У глибоку ємність налити холодну воду і помістити шоколад поламаний на шматочки.

Поставити шоколад на водяну баню і розтопити постійно помішуючи.

Дати шоколадної суміші охолонути і влити коньяк. Якщо коньяк не використовувати, то вся вода виливається відразу.

У велику миску насипати лід і поставити в неї ємність з шоколадом. Можна просто прибрати шоколадну суміш в морозилку на 1-1.5 години. Потім шоколадну масу знову збити.

Такий крем хороший як самостійний десерт, але також він чудово підходить для прошарку тортів. Я готувала невелику порцію крему і мені вистачило його щоб змастити верх і боки торта, наступного разу зроблю з таким кремом весь торт.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:



З цим читають

  • Крем для торта з вершків – як приготувати вершковий крем для торта

    Зміст: “Висока кухня. Версальський палац. Шантильи. «Пишні» слова, що звучать, немов мелодія, незважаючи на відмінності у значеннях, пов’язані невидимою міцною ниткою, що тягнеться з далекого мин…

  • Крем заварний шоколадний для торта

    Анюта Всім привіт! Нещодавно пекла свій улюблений медовий бісквіт. Довго вирішувала, яким би кремом його просочити. Традиційно це був сметанний крем. Сьогодні мій вибір припав на крем заварний ш…

  • Шоколадний мус рецепт

    Варіантів приготування шоколадних мусів дуже багато. Проте їх об’єднує одна особливість, яка полягає в тому, що десерт виходить дуже легким і повітряним, незважаючи на його солодкість. А як приго…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight − four =