Кремлівська дієта на місяць

кремлівська дієта на місяць

Щоб вступити в групу, Вам необхідно Увійти .

Інформація

Опис: При дотриманні кремлівської дієти можна схуднути за 8 днів на 5-6 кг, за місяць-півтора можна скинути 8-15 кг. Чим більше у вас ваги, тим швидше він іде.

Яблучний оцет для схуднення

Починаємо худнути з яблучним оцтом. Показати повністю ..

Яблука – один з корисних для нас з вами продуктів харчування. Цей плід допомагає виводити з наших організмів шлаки і ефективно бореться із зайвою вагою. І останнім часом такий спосіб схуднення, як яблучний оцет, має величезну популярність. У нашій статті ми розповімо докладніше про цей продукт і розповімо, чи всім бажаючим схуднути можна його застосовувати.

Що ж входить до складу яблучного оцту?

Основним інгредієнтом в яблучному оцті, звичайно ж, виступає яблучний сік, який вийшов в результаті бродіння цих плодів. Для приготування такого продукту подрібніть яблука, після чого залийте їх водою. Після того, як ви додасте цукор, почнеться процес бродіння, в результаті утворюється оцтова кислота. Як тільки процедура бродіння закінчена, процідіть всю рідину і розлийте її в зручну для вас тару. Яблучний оцет для схуднення містить в собі безліч корисних мікроелементів і вітаміни А, В1, В2, В6, С, Е, кальцій, фосфор, кремній, магній, пектин і натрій.

Застосування яблучного оцту при схудненні.

По-перше, виявлено, що яблучний оцет відмінно знижує апетит і стимулює обмінні процеси в організмі. Отже, розщеплення жирів дуже посилюється. Ті, хто застосовував довгий час яблучний оцет з метою схуднення, відзначають, що любов до солодкого практично пропадала. Перші результати схуднення з яблучним оцтом ви зможете побачити вже через два-три місяці.

Позитивний результат вам забезпечений тільки за умови, що вживати ви будете 100% натуральний яблучний оцет. Не слухайте тих, хто радить вам замінити його звичайним столовим оцтом, який просто розбавлений яблучної есенцією.

Медики провели дослідження і довели, що між втратою ваги і рівнем інсуліну в крові існує зв’язок. Вчені пояснюють її відомими властивостями оцту сповільнювати процес збільшення цукру в крові після їжі. Були зроблені висновки, що регулярно споживаючи яблучний оцет, ви зменшуєте кількість інсуліну, який необхідний для переробки їжі, що і призводить до схуднення.

Для прийому всередину яблучного оцту його потрібно розвести. На склянку води (250 мл) має припадати 10 мл оцту – а це дві чайні ложки. Може бути, що цей «напій» буде не особливо приємним на смак, тоді ви сміливо можете додати в нього ложку меду. Пам’ятайте про те, що кислота шкідлива для емалі зубів і цілком здатна її роз’їсти, тому пити своє «похудательной зілля» можна тільки з «захистом» – через соломинку. Але і в цьому випадку після прийому яблучного оцту прополощіть рот водою, можна з додаванням соди, це тільки покращить ефект.

Коли перед вами стоїть завдання підвищити життєвий тонус, підбадьоритися, то рекомендується випивати один стакан яблучного оцту в день. А якщо завдання інша, наприклад позбавлення від зайвої ваги, вам необхідно пити його кожного разу після їжі.

Кому протипоказаний яблучний оцет для схуднення?

Всі ми розуміємо, що навіть розчинений у воді оцет, все одно має дуже високу кислотність. І цей напій забороняється пити людям, у яких є проблеми з шлунково-кишковим трактом. Якщо ви проігноруєте цю вимогу, то ризикуєте отримати загострення свого захворювання.

Робимо яблучний оцет в домашній умовах.

Для приготування яблучного оцту нам необхідно придбати один кілограм яблук. Ретельно подрібнюємо їх і заливаємо 1,25 літром води. Вода повинна бути температурою в 70 ° С. Після чого додаємо сюди невелику кількість цукру, можна при бажанні замінити його медом. Для того, щоб запустити процес бродіння, слід додати у ваш майбутній оцет 20 грам житніх сухарів або 10 грам дріжджів. Наступні 10 днів не забувайте про те, що ви готуєте яблучний оцет – помішуйте його не менше трьох разів на добу і нехай ця маса завжди знаходиться в кімнатній температурі.


Тепер проціджуємо нашу рідину через марлю і наливаємо у посудини з широкими шийками і накриваємо марлею. Ставимо цю посудину в тепле місце. Весь процес бродіння завершиться тільки через один-два місяці. Після чого вже готовий оцет знову необхідно процідити і розлити, тепер в зручну для подальшого використання посуд, і поставити в холодильник. Ну ось, тепер оцет повністю готовий.

Нехай ваш оцет буде нефільтрованим і непастеризованим, інакше він втратить більшість своїх корисних якостей і стане менш ефективним.

Успішного вам схуднення

zdorovye-mam.ru/yablochnyj-uksus-dlya-poxudeniya

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 − one =