Крем із згущеного молока – Рецепт

Крем з згущенки – це неймовірно ароматний і ніжний крем. який одночасно є, по суті, заварним кремом зі згущеним молоком. Ідеально підходить до бісквітного тіста і можна готувати чудові бісквітні торти з кремом із згущеного молока. Можна використовувати як варене згущене молоко таки звичайне. Цукор і ваніль також можна додавати за смаком. У крем можна додавати різні ароматизатори. фрукти, какао-порошок і горіхи.

Для приготування заварного крему зі згущеним молоком нам знадобиться:

– 1 склянка молока,

– 2 столові ложки борошна,

– 2 столові ложки цукру,

– 1 пакет ванільного цукру,

– 100 г вершкового масла,

– 200 г згущеного молока.

У молоко додаємо борошно, цукор, і постійно помішуючи, варимо на середньому вогні, поки крем не стане густим. Бажано варити суміш на водяній бані, щоб крем випадково не підгорів.

Даємо суміші охолонути до кімнатної температури, додаємо вершкове масло, згущене молоко і починаємо ретельно збивати міксером, до отримання однорідної і більш пишною маси. В кінці додаємо ванільний цукор і знову злегка збиваємо.

Крем із згущеного молока – Рецепт

Або читайте оригiнал here.


Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + 15 =