Консервована горбуша. Калорійність консервованої горбуші, горбуша консерви калорійність

Консервована горбуша. Калорійність консервованої горбуші, горбуша консерви калорійність

Консервована горбуша. Калорійність консервованої горбуші
Скільки коштує Консервована горбуша (середня ціна за 1 бан.)? Досить велика риба, яка зветься, для багатьох є одним з улюблених видів водних мешканців.

Крім смачного рожевого м’яса, до достоїнств горбуші можна віднести і її невисоку вартість. У нашій країні знайти цю морську рибу можна як в охолодженому, так і свіжоморожені, копченому і солоному вигляді. Крім того, постійним попитом користується і консервована горбуша, яка при такому способі обробки не втрачає своїх смакових і корисних якостей.

Калорійність консервованої горбуші безпосередньо залежить від того, виготовлена ​​вона у власному соку або з додаванням рослинної олії або томатної пасти.

Зрозуміло, що в другому випадку поживна цінність продукту буде значно вище, тому для дієтичного харчування, наприклад, краще підходить перший варіант. При покупці цього морського ласощі обов’язково зверніть увагу на місце виробництва продукту, тому що переробні підприємства, які розташовані в середній смузі Росії, при виробництві консервів використовують заморожене сировину. Краще купувати консервовану горбушу, виготовлену на Далекому Сході, тобто там, де цю рибу виловлюють. Ще одним важливим критерієм при покупці консерви з горбушею є час її виготовлення.

Запам’ятайте, що масовий вилов цього виду морської риби відбувається виключно з червня по серпень місяць.
Відповідно, якщо на банці значиться, наприклад, вересень, це означає, що консерви виготовлені з горбуші-зубатки, яка в цей час нереститься, а її м’ясо менш поживно і не таке смачне. Якщо ви вирішили придбати консервовану горбушу у власному сік (а це найбільш корисний варіант), обов’язково струсіть баночку. У відповідь повинні чути не сплески, а тиша, так як крім шматка горбуші і невеликої кількості
до складу даного продукту нічого не входить.

Калорійність консервованої горбуші у власному соку становить 136 ккал на 100 грамів. Щодо кулінарного використання можна сказати, що з консервованої горбуші можна приготувати чимала кількість найрізноманітніших страв, асортимент яких залежить лише від творчості і фантазії кулінара.

Найпоширенішими вважаються численні салати, наприклад,. Крім того, можна зробити котлетки, несолодкі листкові торти чи пироги з цією рибою. Нерідко консервовану горбушу додають і в перші страви.

Загалом, використовують її, так би мовити, на свій розсуд.

Горбуша консерви калорійність

Прочитати статтю повністю.


You May Also Like