Кизиловий джем рецепт з фотографіями

Koolinar.ru – більш 100 000 рецептів з фотографіями.

складові

    3кг кизилу 2кг. цукру 200мл води

Як приготувати

1. Кизил добре промити під водою, висипати в каструлю, додати 1 склянку холодної води, дати закипіти і варити до розварювання ягід – хвилин 10

2. Потім дістаємо ягоди в друшляк і порціями перетираємо. Потрібно видалити всі кісточки, отримане пюре (у мене вийшло 2кг, повертаємо в каструлю, і додаємо цукор-по вазі пюре – 1: 1.

3. Розмішуємо цукор з ягідним пюре, даємо закипіти. і варимо на маленькому вогні приблизно 20 хвилин, постійно помішуючи і знімаючи пінку.

4. Готовий джем розлити по банках і закрити щільно кришками, перевернути на кришки до охолодження.

5. Готовий гарячий джем рідкуватий, після охолодження сильно густіє. Добре піде для бутербродів і як начинка для пирогів, рогаликів та іншої випічки.

Смачного!

Покрокові фото

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

  • Джем з ранеток рецепт Кулінарні поради


    І за зовнішнім виглядом, і за своїми властивостями джем відрізняється від варення. У джемах не зберігається форма плодів, вони повністю розварюються. Джем являє собою однорідну, густу, желеподібн…

  • Рецепт швидкого джему з полуниці – Джем +1001 ЇЖА

    Ніщо не зрівняється з хорошим домашнім варенням. Єдиний мінус, його не виходить часто готувати, тому що це досить тривалий випробування. Присвятити цьому цілий день: підготувати фрукти, очистити,…

  • ДЖЕМ З ПЕРСИКІВ – рецепт персикового джему

    Інші рецепти варення: (вихід 1,5л. варення) 1,5 кг. стиглих персиків 1,5 кг. цукру 1 склянка води Моєму персики в холодній воді. Якщо кісточка добре відділяється, то розламуємо кожен персик і в…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven − six =