Кавуново-полуничний щербет – кулінарний рецепт

Рецепт "Кавуново-полуничний щербет" :

1. Кавун очистити від кірки і насіння.

2. М’якоть кавуна нарізати середніми кубиками і засипати цукром, перемішати і залишити на 10 хвилин.

3. Блендером збити кавунову м’якоть і полуницю.

4. Фісташки крупно порубати.

5. Вичавити сік з лимона.

6. Змішати кавуново-полуничне пюре з лимонним соком і фісташками. Ретельно перемішати.

7. Кавуново-полуничну масу викласти у форму і поставити на 4:00 в холодильник. Кожні 30 хвилин щербет необхідно перемішувати віночком або ложкою.

8. При подачі на дно креманки викласти вершкове морозиво, на нього кульки щербета, посипати фісташками.

Для тих, хто сидить на дієті вершкове морозиво можна виключити.

У рецепті зазначено, що якщо в келих викласти 1 -2 ст. л. щербета і залити його сильно охолодженим шампанським вийде освіжаючий коктейль. Але, мені зараз пити не можна, так що якщо хтось спробує поділіться, будь ласка, враженнями!

Або читайте оригiнал here.


Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + 14 =