Як зробити желе, молочне желе зі шматочками фруктового рецепт з фото

Якщо ви любитель такого молочного желе зі шматочками фруктового желе. тоді дозвольте запропонувати приготувати його разом. Немає нічого простішого цього яскравого і дуже смачного ласощі.

Особливо желе бите скло сподобається малюкам. Це чудова ідея для оформлення святкового столу на дитячий День народження. Веселі різнокольорові мозаїки в стаканах привернуть загальну увагу, і будьте впевнені посуд дуже швидко залишиться порожньою.

Не менше за дітей люблять желе і дорослі. Улюблений смак ягід або фруктів завжди можна відшукати на пакетиках з желе в магазині. А якщо ні, то з легкістю можна приготувати домашнє желе своїми руками. Це набагато краще і корисніше буде.

Отже, давайте визначимося, з яких продуктів готується цей десерт.

Інгредієнти для приготування страви «Молочне желе зі шматочками фруктового желе»:

– пакетик лимонного желе (жовтий колір);

– пакетик вишневого желе (червоний колір);

– 1 столова ложка з гіркою швидкорозчинного желатину;

– ½ пакетика ванільного цукру;

– 1,5 склянки молока;

– 1-2 столових ложки цукру.

Рецепт приготування молочного желе битого скла і як приготувати молочне желе:

Кожен пакетик желе потрібно розчинити в гарячій воді. Співвідношення зазвичай пишеться на упаковці. Але найчастіше це 2 склянки рідини (400 мл) і пакетик желе. Але для того, щоб готове желе добре різалося, і було твердим, візьмемо на півсклянки менше рідини. Наливаємо в мисочку або велику чашку гарячу кип’ячену воду і поступово всипаємо в неї, перемішуючи, желе одного кольору.

Так чинимо і з іншим пакетом желе, розчиняючи його в окремому посуді. Таким чином, у нас вийшла заготовка для битого скла червоного і жовтого кольору. Даємо охолонути желе і ставимо в холодильник до застигання.

Коли різнобарвне желе буде готове (на це піде близько трьох годин), почнемо готувати біле желе з молока. Для цього наливаємо в каструльку молоко. Доводимо його до гарячого стану, але не кипіння. Всипаємо трохи ванільного цукру.

Кладемо цукор за смаком в молоко.

І нарешті, насипаємо желатину повну столову ложку. Як правило, потрібно брати дві склянки молока на одну столову ложку, але для пружності ми візьмемо півтори склянки. Не доводячи до кипіння, перемішуємо желатин в молоці, потім проціджуємо.


Готове кольорове желе нарізаємо кубиками невеликого розміру.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − eleven =