Як зробити мармелад в мікрохвильовці рецепт з покроковими фото

Мармелад – десерт, зі смаком якого, напевно, знайомі всі без винятку. Адже це ласощі було одним з найулюбленіших в дитинстві, в якому нічого окрім солодощів ніколи не хотілося їсти на сніданок, обід і вечерю. Хто не мріяв про мармеладної країні, що є сусідами з шоколадним державою, де можна цілодобово є одні десерти і не думати про манну кашу, а також супі, який мама з бабусею готували регулярно?

Мармелад відноситься до східних солодощів і був народжений в глибинці країни висхідного сонця. Вправні кулінари, що не мають ні плити, ні мікрохвильової печі, ні холодильного обладнання, без якого сьогодні нереально приготувати цей десерт, примудрялися готувати смачний мармелад з різного фруктового пюре.

Сучасні виробники даних солодощів використовують різні загусники і хімічні барвники, які не рекомендується давати дітям. Але це не означає, що ласуни будуть змушені назавжди забути про існування улюбленого мармеладу. Неймовірно, але витративши півгодини часу, ви зможете самостійно приготувати ароматний буряково-яблучний мармелад, пахне цитрусової свіжістю.

Навчившись готувати мармелад в домашніх умовах, ви розширите свої кулінарні здібності настільки, що забудете дорогу в кондитерську. Адже рецепт приготування мармеладу в мікрохвильовій печі настільки простий, що кожен день можна готувати цей десерт із різним смаком.

складові

Як приготувати мармелад в мікрохвильовці

gotovim-v-mikrovolnovke.ru/kak-varit-sveklu-v-mikrovolnovke.html

Подрібніть яблука і покладіть їх у ємність. Видавіть сік з лимона.

Додайте 20 г цедри.

Висипте яблука, змащені соком лимона і притрушені цедрою, в чашу погружного блендера. Додайте буряк і подрібніть на максимальній потужності.

Засипте буряково-яблучне пюре цукром. Добре перемішайте інгредієнти.

Поставте в мікрохвильовку на 25 хвилин, встановивши потужність 700 Вт

Помістіть ємність з остившім мармеладом в холодильник на 4:00.

За допомогою чайної ложечки сформуйте кружечки і обваляйте їх в цукрі.

Замість буряка і яблук можете використовувати айву, грейпфрут, малину, груші та інші фрукти, ягоди. Але в обов’язковому порядку поєднуйте будь інгредієнт з містять пектин фруктами, до яких відносяться яблука, айва, абрикоси, червона і чорна смородина, аґрус.

Саме пектин є натуральним загусником, завдяки якому мармелад має щільну консистенцію.

Мармелад в мікрохвильовці – відмінний спосіб готувати смачні солодощі в домашніх умовах.


Такий десерт складається з натуральних продуктів, тому його можна вживати в необмеженій кількості. Зробіть порцію великого розміру, завдяки чому у вас завжди будуть в наявності смаколики, якими ви зможете почастувати раптово зайшли в гості друзів або родичів.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × two =