Як робити пташине молоко; як приготувати пташине молоко

Як робити пташине молоко; як приготувати пташине молоко?

Для вирішення питання нам потрібно наступне: Желатин Яєчні білки Цукор Шоколад

Отже приступаємо до вирішення питання, нам належить зробити наступне.

Знамените суфле «Пташине молоко» – одне з улюблених ласощів мільйонів росіян. Старше покоління ностальгує, згадуючи знаменитий радянський торт і цукерки з однойменною назвою, а дітям подобається сучасна солодкість на основі повітряного суфле. Однак найчастіше магазинний продукт містить хімічні добавки і виготовляється на основі рослинного жиру, який негативно позначається не тільки на смаку десерту, а і на нього корисності для людського організму. Про те, як робити «Пташине молоко» в домашніх умовах їх натуральних інгредієнтів, детально описано У статті

Суфле «Пташине молоко» традиційно виготовляється у вигляді цукерочок, облитих шоколадом, проте воно може бути використане і в якості основи для торта або тістечок. Класичний рецепт «Пташиного молока» передбачає приготування десерту на основі желатину – желирующего речовини, який видобувається шляхом виварювання і висушування кісткових тканин, суглобів і хрящів великого рогатої худоби. Желатин не має вираженого смаку, однак якщо його використовувати понад норми, в готового блюда може з’явитися специфічний присмак. Основою для створення ніжною, повітряної текстури «Пташиного молока» виступають збиті яєчні білки

Отже, для приготування десерту потрібно замочити 30 гр. сухого кристалічного желатину в 100 мл. прохолодною питної води на півгодини. Желатин повинен набрякнути. Потім суміш потрібно нагріти на водяній бані або в мікрохвильовій печі, але не доводити до кипіння, і розмішати до повного розчинення всіх кристаликів. Коли желирующее речовина охолоне, потрібно приступити до збивання чотирьох яєчних білків зі склянкою цукру. Цю процедуру найзручніше здійснювати за допомогою міксера. Збивати треба довго, поступово вливаючи желатин, до повного розчинення цукру і утворення однорідної повітряної маси

Тепер необхідно розтопити на водяній бані 100 гр. шоколаду і додати туди 100 гр. вершкового масла. Ретельно перемішати. Глибоке деко потрібно вистилати пекарської папером, вилити половину маси шоколаду і розподілити його рівним пластом по поверхні. Зверху потрібно вилити суфле і також розподілити рівним пластом. Останнім пластом буде залишився шоколад, яким потрібно залити всю поверхню збитих яєчних білків. Помістити деко в холодильник на 3 – 4:00 до повного застіганію десерту

Готове «Пташине молоко» потрібно розрізати на невеликі шматочки і подавати в чай ​​або каву. Щоб отримати цукерочки, технологію приготування потрібно трохи змінити – на деко вилити тільки білкову масу і дати їй застигнути. Потім нарізати суфле на маленькі шматочки і кожен з них вмочити в розтоплений шоколад. Викласти на плоске блюдо і знову помістити в холодильник, щоб шоколадна оболонка застиглий

Цікаві записи за запитом Як робити пташине молоко; як приготувати пташине молоко?

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:



З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eight + fifteen =