Як приготувати варення «Чорнослив у шоколаді»

Якщо ви любитель цукерок «Чорнослив у шоколаді», то тоді цей рецепт вам дійсно підійде. Так як варення, приготоване за запропонованим рецептом, дуже сильно за смаком нагадує ці цукерки.

Складові:

Слива – три кілограми;

Цукор-пісок – дев’ять грамів;

Масло вершкове – двісті грамів;

Какао – сто грамів.

Хід приготування:

1. Необхідно спочатку перебрати сливу, сливу брати Угорку. Промити її, потім трохи просушити і видалити кісточки.

2. Перемолоти сливу на м’ясорубці, викласти в миску для варіння варення і додати цукор, розмішати. Проварити сливу на вогні ближче до середнього тридцять хвилин. Періодично треба заважати і видаляти пінку.

3. Потім акуратно необхідно додати до зливі какао і масло, добре перемішати і варити ще близько п’ятнадцяти хвилин, весь час потрібно заважати, так як варення може пригоріти.

4. Підготувати банки для закладки варення: промити, простерилізувати і обов’язково просушити.

5. Ще кипляче варення швидко розкласти по баночках. З цієї кількості вийде шість півлітрових баночок. Закрити баночки кришками, дати охолонути і поставити в холодильник.

Смачного!


Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × two =