Як приготувати рамен, як у Наруто Дуже вже там апетитно намалювали.

Рамен – це пшеничне локшина, яка користується величезною популярністю в Японії і Кореї. Родина рамена – Китай. Ця локшина дешева, поживна і швидко готується, вважається навіть, що рамен, це фастфуд. Його можна купити в будь-якому ресторанчику або барі, та й взагалі скрізь, де можна замовити яку-небудь їжу, там завжди є рамен. Хоч рамен і вважається фастфудом, в Росії ця локшина досі є екзотикою. Але ніхто не заважає самому приготувати її у себе вдома, треба лише запастися потрібними інгредієнтами.

І так, рецепт приготування рамена:

Морква (середня) – 2 шт

Цибуля – 2 шт

Соєвий соус

Локшина (спеціальна для рамена, за її брак можна взяти довгу вермішель)

Курячий бульйон (або будь-який інший м’ясний бульйон) – 1 л

Часник – 2 зуб.

Спеції (червоний перець, чорний перець, мускатний горіх, імбир)

Рецепт “Рамен”:

1. м’ясо ріжемо на дрібні шматочки, посипаємо спеціями, додаємо соєвий соус і роздавлений часник на тертці для корейської моркви натираємо моркву (вибачте за тавтологію). цибулю нарізаємо дрібно, обсмажуємо на олії.

2. Після обсмажуємо м’ясо. – Це називається тясю.

3. Бульйон змішуємо з соєвим соусом, повинен вийти темно – коричневий колір.

4. локшину або вермішель відварюємо.

5. коли всі інгредієнти готові – з’єднуємо їх. На дно піали укладаємо локшину, зверху моркву з цибулею і свинину, заливаємо все бульйоном і їмо).

Звичайно, замість зазвичай вермішелі найкраще мати в наявності спеціальну локшину для рамена, в Росії роздобути таку вельми проблематично і термін придатності у неї не довгий.

Екзотика-рамен рецепт по китайськи


Складові:

* Вода 300 мл

* Кістки курячі скільки піде

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 + 17 =