Ячна каша на молоці – калорійність, корисні властивості, користь і шкода, опис – calorizator, ячна крупа калорійність

Ячна каша на молоці - калорійність, корисні властивості, користь і шкода, опис - calorizator, ячна крупа калорійність

Ячна каша це неймовірно корисна страва. Завдяки високому вмісту вуглеводів вона є прекрасним джерелом енергії. Крім цього в її складі містяться білки, ферменти, клітковина. Чимало в ній і вітамінів (,
).

Присутні також мікроелементи:, кремній, бор,
та інші. Її користь полягає в здатності очищення шлунку і кишечника, виведення з організму продуктів розпаду, шлаків і токсинів.

Вона сприяє поліпшенню стану шкіри (надає їй гладкість, еластичність і чистоту). Наповнює енергією м’язи, активізує роботу мозку і запобігає надмірне накопичення жирів.

Корисна вона для травлення, при серцево-судинних захворюваннях і проблемах з нирками.
Півсклянки крупи промити і залити холодною водою. Залишити замоченої на ніч. Вранці злити залишки невпітавшійся води і залити крупу (яка повинна збільшитися приблизно в два рази) склянкою окропом. Варити кашу близько 5 хвилин, постійно помішуючи.

При необхідності допускається додати ще води, так як каша в процесі варіння дуже швидко гусне. Приправити і, перемішати, варити ще близько 3-х хвилин.
Потім залити в кашу півсклянки (якщо дуже густо, то більше)
і варити ще 2-3 хвилини.

Готову кашу можна присмачити і прикрасити (наприклад,
). Зверніть увагу на те, що при варінні вона збільшується практично в п’ять разів. Ячна каша на молоці має досить в’язку консистенцію (схожу на).

Ячна крупа калорійність

Посилання на оригінал.



Коментарі:

Lidiya Zavyalov пише: Спасибо! Мені теж подобається! 🙂

Олексій Іванов пише :: -)!

Олексій Іванов пише: Каша-смакота!

Lidiya Zavyalov пише: Спасибо! Мені теж подобається! 🙂

Олексій Іванов пише :: -)!

Олексій Іванов пише: Каша-смакота!