Хто небудь знає як приготувати шербет

Фруктовий щербет

Фруктовий щербет – фруктовий прохолодний напій або заморожене ласощі з фруктів, вид морозива. У цьому рецепті представлені обидві різновиди щербета.

Продукти

фрукти 500г

цукор 100г

сік лимона за смаком

Ягоди або очищену м’якоть фруктів подрібнити блендером (міксером) або протерти через сито. Додати цукор і лимонний сік. Викласти фруктову масу в миску і заморожувати в морозильній камері не менше 3:00.

Заморожену фруктову масу ще раз подрібнити, щоб вона стала ніжніше. Потім помістити фруктовий щербет на 1/2 години в морозильну камеру.

Апельсиновий щербет.

Змішати 300 мл апельсинового соку, сік 1 лимона, 125 г цукру і 125 мл білого вина або шампанського. Отриману суміш заморозити.

www.vkusno-em.ru/index.php/myrec/blogdec/994-2012-07-27-08-55-01

Взяти 500 г фруктів (ожини, персиків, малини, слив). 100 г цукру, сік 1 лимона. Ягоди або очищену м’якоть фруктів

подрібнити міксером або протерти через сито. Додати цукор і

лимонний сік. Викласти фруктову масу в миску і заморожувати в

морозильній камері не менше 3:00.

Заморожену фруктову масу ще раз подрібнити в міксері, щоб


вона стала ніжніше. Потім покласти масу на 1/2 години в морозильну

камеру. Для приготування апельсинового щербета змішайте 300 мл

апельсинового соку, сік 1 лимона, 125 г цукру і 1/8 літра біло-

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seven + eight =