Хто користується морозивниця Потрібна інформація.

Будь рецепт приготування домашнього морозива, або сорбету, включає в себе пункт: «поставте заморожуватися на 5:00, і кожні тридцять хвилин збивайте масу виделкою, щоб не утворювався лід». Пристосування під назвою «мороженица» позбавляє саме від останньої (дуже стомлюючої, повинна вам сказати) процедури.

Для приготування будь морозива необхідні холод, інгредієнти і плавне, неквапливе помішування.

Залежно від того, яким способом утворюється холод, морожениці діляться на дві основні категорії:

Автоматичні морожениці з компресором

– Краще, що є на ринку побутових морожениц. У такі апарати вбудована власна система охолодження, що дозволяє, по-перше, економити час (не потрібно заздалегідь охолоджувати контейнер). а, по-друге, готувати більше морозива. Але як ви вже здогадалися, за все краще потрібно і платити більше. вартість таких йогуртниць починається десь з 300 $

Автоматичні морожениці без компресора

Це менш дорогий варіант. Більшість морожениц цього типу складаються з таких основних компонентів:

– корпусу;

– контейнера з подвійною стінкою, простір між стінками заповнене спеціальною рідиною-Хладогенти;

– і двигуна, що обертає лопатку-мішалку.

Принцип роботи такої йогуртниці простий. Контейнер поміщаємо на 8-24ч (залежно від моделі) в морозильну камеру. Згідно готовому (або винайденому самостійно) рецептом, готуємо інгредієнти. Потім, коли контейнер достатньо остудилося, дістаємо його, встановлюємо в корпус морожениці, підключеної до мережі, і включаємо мішалку. Через спеціальний отвір в кришці, заливаємо і засипаємо підготовлені інгредієнти. Через 20-40 хвилин морожене готово!

Купуючи мороженицу, врахуйте, що розміри млорозільной камери вашого холодильника повинні дозволяти вам поставити в неї контейнер для морозива, так як ложить його не рекомендується. Тому перед покупкою морожениці ізмерте висоту вашої морозилки (зазвичай висота контейнера близько 15 см в залежність від моделі). щоб не довелося підбирати холодильник під мороженицу!

Є у такого типу морозивниця один недолік, – наступну порцію морозива ви зможете приготувати тільки після чергового повного охолодження котейнера. Вартість такого типу морожениц стартує з 30 $

Постійне помішування суміші необхідно, щоб запобігти утворенню кристалів льоду. Лопатка рівномірно розмішує вміст контейнера протягом всього процесу заморозки. Час приготування морозива залежить від типу і моделі морожениці. Найшвидше морозиво готується в автоматичних Морожениця з компресором. В середньому, на приготування однієї порції йде 30-40 хвилин. Цей час необхідний для того, щоб суміш досить охолола.

Вобщем прилад нескладний, але для тих, хто любить морозиво, і цінує продукти з натуральної сировини, без консервантів, всяких штучних ароматизаторів і шкідливих добавок, – цей прилад просто необхідний на кухні. А якщо врахувати, скільки ви зможете зробити сортів морозива, експерементіруя і вигадуючи власні рецепти, то цьому приладу навряд чи доведеться стояти на полиці, особливо в спекотну літню пору!


Зараз на ринку України не дуже великий вибір цих приладів. З доступних морожениц без компресора, можна виділити недорогі моделі від Ariete, Kenwood, Clatronic. Яка краще? Ось це питання до тих, хто вже користується виготовлення морозива.

Або читайте оригiнал here.

Цікаве відео для вас:


З цим читають

  • Дієта Аніти Цой Детальна інформація, поради, відгуки

    Напевно, багато наших читачки пам’ятають, що в свої перші появи на блакитних екранах телевізорів Аніта Цой була, м’яко кажучи, пампушки. Потім в її виступах настала перерва, а коли вона знову пов…

  • Морожениця – як вибрати

    Смачні солодкі десерти люблять усі. Але купувати морозиво промислового виробництва – не найкращий вибір. Сумнівна якість вихідних продуктів і стовідсоткове наявність штучних барвників та консерва…

  • Як вибрати мороженицу Рекомендації по вибору морожениці.

    У літню спеку головним десертом у всі часи було і залишається морозиво. І хоча холодильники в магазинах рясніють розмаїттям фабричного морозива в гарних упаковках, стаканчиках і ріжках, домашнє м…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 + 12 =